Iedere dinsdagavond
van 18.00 uur tot 20.15 uur
in restaurant de Soesterduinen.

Prettig en interessant

Iedere dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.15 uur hebben we onze wekelijkse bijeenkomst. Deze wordt voorafgegaan door een borrel en na de vergadering is er meestal nog een levendige nazit. De bezetting van deze wekelijkse bijeenkomsten ligt rond de 65%.

Na het diner en de wekelijkse loterij, met als (maand)bestemming een goed doel, met nadrukkelijk een lokale binding. Daarna is er altijd een spreker. Dit zijn soms sprekers van buiten, bijvoorbeeld geïntroduceerd door een van de leden, of iemand van een van de doelen die we sponsoren. Daarnaast houden de leden zelf allemaal een beroepspraatje en een levensbericht. Vooral deze laatsten zijn veelal persoonlijk van aard en maakt de club tot het ‘warme nest’ waarin een ieder zich zo gesteund en geborgen voelt.

Om de zes weken bespreken we tijdens ‘Clubzaken’ het wel en wee van de club. De voortgang van projecten en evenementen en de activiteiten van de diverse commissies.