Activiteiten die ons verbinden aan elkaar als clubleden, aan onze omgeving en aan de maatschappij.

Ouder-en-kind weekend 2013 in Ahlen.
Voor een foto-impressie gebruik deze link: https://www.icloud.com/
photostream/nl-nl/#A4JtdOXmkPUqf

Club evenementen

Om de onderlinge band te versterken worden er regelmatig club evenementen georganiseerd. Soms nemen de goede doelen een prominente plaats in. Bijvoorbeeld bij de jaarlijkse wijn- en spijsavond. Maar veelal is het om de onderlinge band tussen de leden en de partners te versterken of om kennis te vergroten. Alle club evenementen zijn dan ook met partners.

Bedrijfsbezoeken. Enkele keren per jaar wordt een bedrijf bezocht. Dit wordt georganiseerd door een van de leden.

Bestuurswisseling. Ieder jaar neemt een van de leden de voorzittersrol op zich. De 'wisseling van de wacht' vindt plaats in juni, tijdens een feestelijke avond, op een meestal bijzondere locatie.

Kerstdiner. Een jaarlijks terugkerend zeer feestelijke avond in een bijzondere ambiance.

Fireside. Bij een van de leden een avondje thuis bij de haard, met een hapje en een drankje, wordt een 'brandend' thema besproken.

Rolling Dinner, waarbij elk gerecht (voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht) op een andere locatie bij een van de clubleden thuis geserveerd wordt. Dit is één keer in de twee jaar.

Nieuwjaarswandeling luidt de start van het nieuwe kalenderjaar in. Hierbij worden ook de leden van onze zusterclub uit Ahlen uitgenodigd. De wandeling wordt afgesloten met een traditionele Hollandse pot maaltijd.

Ouder-kind-weekend vond in september 2013 plaats in Ahlen. In 2014 op de waddeneilanden en in 2015 in Limburg. Altijd een geslaagd uitje waarbij de Rotarians met hun kinderen van beide clubs elkaar ontmoeten. Veel tijd voor uitwisseling en ontspanning.

Lustrum wordt een keer in de vijf jaar groots gevierd. In 2013 gingen we met lelijke eenden op pad, in 2015 met de Solex. Clubleden met hun partners hebben een fantastische tijd samen. Onverwachte happenings als swingen midden in het bos. Na afloop zijn er de sterke verhalen en lekker samen eten. Een speciale commissie doet hiervoor vijf jaar lang het voorbereidend werk.