Op zaterdag 12 september 2015 heeft Rotaryclub Soest-Baarn na twee succesvolle evenementen in 2011 en 2013 deze Knock On Wood happening opnieuw met succes herhaald!

www.knockonwood.nu

Op zaterdag 9 september 2017 zal waarschijnlijk Knock On Wood Version 4 georganiseerd gaan worden door Rotaryclub Soest-Baarn.

KNOCK ON WOOD

Nadat onze Rotaryclub Soest-Baarn al twee keer het succesvolle muziekevenement Knock On Wood heeft georganiseerd in openluchttheater Cabrio in Soest, is op zaterdag 12 september 2015 deze happening voor de derde keer een groot en succesvol feest geweest! Dit keer met de Boston Tea Party met in het voorprogramma vanwege eerder succes Laagland, de band met haar roots in Soest. Afgewisseld met een swingende DJ.

De geweldige opbrengst van deze avond was in totaal 37.500,00 euro!!!

Een deel van de opbrengst is bestemd voor een lokaal doel dit jaar: de Voedselbank Soest. Daar heeft Rotaryclub Soest-Baarn zich al 3 jaar hard gemaakt voor de huisvestingskosten en door de opbrengst zal er ruim 15.000 euro wederom bestemd zijn voor 3 jaar huisvestingskosten. De Voedselbank Soest is daardoor tot en met 2017 verzekerd van hun plekje op de Nijverheidsweg in Soest.

Tevens is er door deRtaryclub Soest-Baarn bepaald dat er 10.000,00 euro naar de Stichting ZOALSJAN (www.zoalsjan.nl) zal gaan. Het project waar vele Rotarians van onze club bij betrokken zijn.

De overige opbrengsten zullen in de aankomende periode verdeeld worden over verschillende goede doelen, lokaal, regionaal, landelijk als internationaal.

Kijk voor foto's op de volgende link; www.flickr.com/photos/jaapvandenbroek/albums/72157658123478959

Knock On Wood - een evenement dat geen enkele Soester wil missen! Zet dus alvast zaterdag 9 september 2017 in de agenda, want dan zal waarschijnlijk Knock On Wood version 4 georganiseerd worden door Rotaryclub Soest-Baarn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Historie
Op 10 september 2011 werd voor de eerste keer door Rotaryclub Soest-Baarn het succesvolle muziekevenement Knock on Wood georganiseerd in openluchttheater Cabrio met de swingende band Sonny's Inc. De opbrengst van deze avond was bestemd voor de bouw van een medisch centrum van het Mtakuja project in Tanzania.

Op 7 september 2013 werd voor de tweede keer door Rotaryclub Soest-Baarn het swingende muziekevenement Knock On Wood georganiseerd. Deze keer gelukkig met mooi weer en wederom een uitverkocht Openluchttheater Cabrio!

In het voorprogramma stond toen ook al de band Laagland met hun Soester Roots. Daarna Saxophonation waarbij Soester Nicolay on Sax de mensen al volop aan het dansen kreeg. DJ Nicolay wist tussen de optredens door de stemming er goed in te brengen. Alle bezoekers hebben ontzettend genoten van de hoofdact De Edwin Evers Band!!!

Deze geweldige avond heeft € 25.000,-- opgebracht wat bestemd is voor het Waterproject in Mtakuja in Tanzania.

De eerste versie was de opbrengst voor de bouw van een medisch centrum voor ons project in Mtakuja te Tanzania. Bij de tweede versie ging de opbrengst naar een waterproject (irrigatie van grond voor landbouw) in Mtakuja te Tanzania. In 2015 is de opbrengst voor de Voedselbank in Soest bestemd.